CPD25L2 S Elektromos homlokvillás

Az EP Equipment új CPD25L2-je a sikeres L1 négykerekű targoncák továbbfejlesztett és méginkább korszerűsített változata. A CPD20L1S-hez képest a CPD25L2 két haj

Leírás

Az EP Equipment új CPD25L2-je a sikeres L1 négykerekű targoncák továbbfejlesztett és méginkább korszerűsített változata. A CPD20L1S-hez képest a CPD25L2 két hajtómotorral rendelkezik, amelyek nagyobb teljesítményt és jobb fordulási sugarat biztosítanak. A targonca ugyanolyan nagy lábtérrel rendelkezik, mint a CPD20L1 / L1S és szélsőséges időjárási körülmények között is üzemeltethető. A CPD25L2 egy igazi igásló, aki tud és szeret a szabadban dolgozni. A duplamotoros hajtás tökéletesen alkalmassá teszik a nagyobb teljesítményre, valamint tehergépjárművek oldalról történő be- és kirakodására. Víz- és porálló kialakítású. Az EP Equipment által önállóan kifejlesztett Li-Ion akkumulátor kompakt mérete miatt a targonca méretei optimalizálva vannak, hogy a maximális stabilitást lényegesen magasabb biztonsági tényezőkkel biztosítsák, mint a versenytársak. Az IP54 besorolású CPD25L2 jó szintű általános védelmet nyújt a szennyezett és nedves környezettel szemben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CPD25L2 S Elektromos homlokvillás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .