célunk

Társaságunk célja a hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítése.
Elkötelezettek vagyunk az üzleti és etikai magatartás legmagasabb szintű megtartása mellett, az általunk kiszolgált közösségekkel szembeni elvárások teljesítése mellett, valamint társadalmi és környezeti szempontból fenntartható alapon az összes érdekelt fél számára a hosszú távú értékteremtés iránt.
Cégünk elkötelezett továbbá az ügyfelei, partnerei, munkavállalói felé, valamint a környezet és a társadalom irányába.

Küldetésünk

Cégünk küldetése kezdettől fogva az, hogy a felmerült igényeket a lehető leggyorsabban kiszolgálja olyan módon, hogy a legmegfelelőbb eszközöket biztosítsa a különböző feladatokhoz versenyképes áron, megbízhatóan, szakszerűen, miközben megteremti azt a légkört, ahol a környezetvédelmi technológiák fejlődhetnek.
Mindennapi tevékenységünk alapját a jövőképünk és küldetésünk adja. Bízunk az esélyegyenlőségben és a sokszínűség értékében.

Arra törekszünk, hogy megőrizzük a legmagasabb szintű tisztességes és etikai gyakorlatot minden egyes tevékenységünk során, minden nap, minden helyszínen. Ez összhangban van küldetésünkkel, víziónkkal és vállalati értékeinkkel.
Kiváló minőségre és tisztességes együttműködésre alapozzuk az üzletet.
A teljesítményünkből és innovatív szemléletünkből fakadó jó hírnevünk segít a fenntartható növekedésben és jövedelmezőségben.
Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinket teljes integritással és teljes elégedettséggel kiszolgáljuk. Célunk, hogy küldetésünket folyamatos önfejlesztéssel, működésünk és alkalmazottaink számának növekedésével biztosítsuk; miközben fenntartjuk a jövedelmezőséget ügyfeleink, alkalmazottaink és a közösség javára.
Társaságunk törekvése a fenntarthatóság iránt mindenekelőtt a környezetbarát és biztonságos termékekben mutatkozik. Ezek segítenek ügyfeleinknek az energia-megtakarításban, a károsanyag-kibocsátás csökkentésében és a szigorú munkabiztonsági előírások betartásában.
Mi azonban nem pusztán jók, de a legjobb üzleti partnerek kívánunk lenni. A tetteinken és szemléletünkön keresztül bizonyítjuk, hogy büszkék vagyunk a munkánkra.
Ne csak csináljunk valamit. Csináljunk valami rendkívülit! Mi azonban nem pusztán jók, de a legjobb üzleti partnerek kívánunk lenni. A tetteinken és szemléletünkön keresztül bizonyítjuk, hogy büszkék vagyunk a munkánkra.

tevékenységek

A jövőképünk és stratégiánk az, hogy folyamatosan növeljük és fejlesszük a képességeinket, hogy az megfeleljen a megrendelők, a partnerek állandóan változó igényeinek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egyre több piaci területre belépjünk, és dinamikusabbá váljunk.
Minden nap, mindannyiunk előtt ott a lehetőség, hogy a jövőnket a tetteinkkel váltsuk valóra. A naponta megtett apró vagy nagy lépések összeadódnak és hozzásegítenek minket a küldetésünk teljesítéséhez.

Állapotfelmérés

Alkatrész beszerzés

Helyszíni javítás

Flottakezelés

Fegyelem

Hiszünk az értékteremtő munkánkban, és a koncentrált- önkontroll hozzáállásban, amely szisztematikus és következetes sikereket eredményez.

Kiválóság

A jó nem elég. Fegyelemmel és vállalkozó szellemmel teremtünk átfogó, innovatív megoldásokat.

Integritás

Az etikában egyetlen kihívás sem lehet túl nagy vagy túl kicsi, ha helyesen cselekszünk.

Megértés

Tiszteletben tartjuk az eltérő véleményeket, méltányoljuk a sokszínűséget, támogatjuk az új ötleteket, és minden figyelmünket ügyfeleink igényeinek szenteljük.

Csapat

Hiszünk munkatársaink készségeiben, erősségeiben és tudásában. Feladatainkat erőteljes csoportszellemben oldjuk meg.

Kommunikáció

Hiszünk az őszinteség értékében, ezáltal őszintén, nyíltan és időben kommunikálunk. Úgy kezelünk másokat, ahogy mi magunk is szeretnénk, hogy mások kezeljenek bennünket!